..pEmInAt la PlaK...

Wednesday, April 6, 2011

Anugerah....

Assalamualaikum....


pukul 4 pagi..tapi masih x ngantuk lagi...ape nak jadi la aku ni...
rileks la..esok bkn ade kelas pun...huhu..


kawan2 jgn tiru aku pulak...sebenarnye xbagus tido lambat2 taw...
ok..stop sampai sini intro aku..xnk panjang2 sebab x ade orang pun nak bace intro panjang berjela..


berbalik pada tajuk entry aku kali ni, aku cume nak cerite sikit la pasal ape yang berlaku minggu ni..
terus masuk tajuk pun xbest jugak kan..sebelum tu aku nak citer sikit pasal minggu lepas..
minggu lepas aku dengan team citra budaya KHAR dijemput buat persembahan untuk Anugerah Kolej2 Kediaman di DePalma (xreti nak eja..hehehe..) kat Ampang...kat situ ade la anugerah untuk kolej2 kediaman dan JMK2,felo2 dan staff2 yang telah berkhidmat untuk kolej kesayangan semua..hehehe...
emmm..aku kat situ buat persembahan..tapi sambil menyelam minum air la kan..dapat makan sekali..sangat sedap makanan kat situ..agak menyelerakan tekak aku sebab memang perut pun dah lapar...kite yang kurang berada ni memang jarang dapat makan kat hotel kan...so, bile dapat peluang macam ni memang bersyukur sangat2..selang masa penyampaian anugerah kpd kolej,ade skali cabutan bertuah...memang nasib aku baik sangat hari tu,terkena pulak nombor yang aku dapat...206..memang nombor bertuah la malam 2...dapat hamper besar pulak 2..sape2 rase nak share boleh la datang bilik aku...
rase malam tu jadi malam yang indah walaupun sangat penat...ni ade sedikit gambar yang aku dapat...
muke da macam zombie pulak..huhu


ewah2...


seterusnya berbalik pada cerita asal aku, hari isnin lepas, kat kolej yang tercinta ni ade program AIM'11
korang jangan salah faham pulak ye..AIM'11 ni bukan Anugerah Industri Muzik, tapi singkatan  untuk Anugerah Inspirasi Mahasiswa 2011...tujuan program ni diadakan untuk memberi penghargaan kepada semua yang telah menabur jasa dan menyemaikan budi kepada Khar yang tercinta...penghargaan diberi sepenuhnya kepada pengetua kolej,felo2,staf2,pembantu2 felo,JMK2 dan rexco2 yang terbaik...kami memang sayang kat akak2 dan abang2 JMK terutamanya kepada Exco blok kediaman bertiga...Abg Atau,Kak Aisyah dan Kak Rina yang banyak beri tunjuk ajar kat aku yang baru setahun jagung kat UPSI ni..thanx so much..love u all...
aku juga rasa sangat terharu sebab dipilih jadi rexco terbaik untuk blok 2...xsangke jugak sebab aku fikir ade orang yang lebih layak dari aku..thanx kat Abg Atau..rase terharu sangat..
dan Alhamdulillah semua berjalan lancar malam 2..walaupun masih terdapat cacat cela lagi sebab kami pun baru 1st time handle program sendiri..masih dibawah penyeliaan JMK tapi aku sendiri dapat banyak belajar dari kesilapan sendiri dan orang lain...harap2 program2 lepas ni akan lebih mantap dari sebelumnya..perlu ambil iktibar dari setiap kejadian...ok laa...cakap banyak pun xgune kalo xde bukti...tengok la pic yang aku sempat snap...xbanyak tapi boleh la wat cuci mata je...enjoy...



Kak Aisyah...
Abang Atau

bersama abang atau

macam adik beradik x??

biro blok 2 ft. kak Aisyah...


dengan Mak Wan & Abg Fakri

tibe2 ade Kak Aisyah lagi..hehe

Biro blok kediaman 2 & 3

tukar pose la plak...

Ayunye....
sekian untuk entry kali ni...jumpa lagi ye kawan2.....

1 comment:

Irra Syah Zira said...

gud2..suka blog kmu...