..pEmInAt la PlaK...

Sunday, December 26, 2010

maLam yg seMpOi bEnaR...

salam....


oke..mlm yd aku xsmpt plak nk update blog aku ni...
aku pn xsmpt nk join mne2 segmen kt blog mndgkan jadual aku mlm td sgt full...
huhu..mcm org besa plak kan??
xde laa..aku agak bz cket hari ni..
oke..pe yg aku nk cter adalah psl mlm td..
mmg sempoi gler r bg aku..


start cter..kalo x nnti korg mls lak nk bce aku melalut ni..
mlm td lepas meetg,rncg nk g mkn kt mamak..wlupn aku da mkn tp cdgnye nk teman kawan aku mkn sbb cian kat dye lapa sgt...tapi..tunggu punye tunggu die kol aku,xde plak..so aku pk cancel la..
lepas 2 housmate aku tibe2 cakap nk wat pasta..haha..
nape?xcaye?igt pmpuan je ke pndi masak?kitorg ni advance tw..kalo ikutkan layak jd chef..
hehehe...so,t kitorg bleh wt keje sambilan jd chef...
oke xnk melalut lg...kitorg da siap awal2 ngan bhn2nye...simple je..xde nk susah2..
ps2 start masak pn sekejap je..mmg sempoi la...ps2 siap2 nk mkn tgok cm byk..
igtkan xabes la kan..rupenye kwn2 aku ni mmg mkn byk..berpinggan2 mkn pasta 2..aku lak mmg xleh nk mkn byk2..kang muntah plak..yelaa..wlupn pasta 2 sedap..tapi selera aku ni tetap kpd mskn melayu..huhu..
oke..lgpn kitorg mmg masak utk kite2 je..sori la sape yg xdpt 2 ye..lelaki mmg mkn byk kot...




pas je mkn pasta..kitorg psg lak movie kt lptop...citer ape?citer 'Jangan Pandang Belakang Congkak 2'...
mcm merepek la citer 2..tapi lawak giler..mmg sempoi lawak2 dyorg 2..aku smpi nk pecah perut ketawa..mybe sbb tgok rmai2..kalo tgok sorg2 xla ketawa sgt kot...smbil mkn 'jajan'..tw x jajan 2 ape?bg yg xtw,jajan 2 adalah mknn ringan..kat johor bese panggil jajan..hurrmmmm...tapi bile pk balik,mmg sempoi je mlm tadi...hilang kejap kesedihan aku dengan result final exam aku..huhu..
adekesempatan ni aku nk ucap tahniah kpd kwn2 kosmet aku AT48 yg berjaya mendapat result yg gempak..korg mmg hebat..alhamdulillah..aku bersyulur masih dapat meneruskan pengajian wlupn result aku xgempak mane...


smpi cni je la aku nyer story psl mlm td..kalo de perkara menarik aku share lg ngan korg...
salam...

8 comments:

erika nuris said...

masak pasta..p tak bg..huhuhu..tak pe2..:)
tak pe amin..gud luck for d next sem ye..:)

Prof Rashidi said...

sedapnya...nak gak...

yang benar said...

su,t kalo wt lg cek bg ek...hari 2 xckup la nk bg..
adeq,spe soh blek..haha

Suria. said...

tak bg.

yang benar said...

huhu..xpt nk bg sal ktorg wt mlm2..smpi pg tkot xleh mkn lak..huhu

ANATI SOKI said...

bagusnya... angkat tgn baca doa... syukur pada allah itu penting.. :) anat fllow mllow kamu :)

ainakhani said...

pasta tu sama la dengan spaghetti ye?? jgn pandg blakg cngkk 2 merepek le wei. camne ko leh ske. hahahaha xD

yang benar said...

anati:btol 2..huhu^^
aai:btol la 2..spagetti 2 mee dye..nme mskn 2 pasta..aku xske pn cter 2..tgok spruh da tido..hehe..