..pEmInAt la PlaK...

Tuesday, December 21, 2010

ape ek??

assalamualaikum semua...
chewah..da mcm cikgu la plak..huhu^^


ermm...hari ni aku nk cter cket laa...n of kos citer yg benar..
oleh sebab aku ni tak dapat balik ke rumah sepanjang cuti sem ni...
byk la aktiviti yg aku wat sepanjang aku ade kat kolej kediaman yg tercinta..


almaklumlah...aku ni terlebih aktif plak kat kolej ni sbb ade kwn2 yg same kepala kat cni...
oke..x nak melalut lagi...
ape yg aku nk cter ni adalah citer benar...


sepanjang aku kat kolej ni, aku rase cam bosan la jugak kalo xde keje yg menunggu...
tapi dari byk2 mase 2...pagi2 aku punye la rajin nk g jogging kt kebun kelape sawit blkg kolej aku..
xtw la sbb ape aku ni rajin sgt..slalu punye la susah nk bangun pagi...
mungkin sbb aku tido awal kot...tapi bukan aku sorang je yg g jogging 2...ade la kwn2 aku yg dipakse oleh aku join jogging pagi2...lpas jogging pulak aktivitinye mesti la makan sarapan...da kurg kalori..kene la topup balik..
oleh sebab aku ni terlebih kurus bak kate mak aku laa...bg aku ok2 je...
aku nak la makan banyak..tapi....kos sara diri yg terpakse aku support sndiri mmbataskan aku utk mkn byk..huhu^^


lalu aktiviti seterusnye bile suda bosan....mestila ber fb & berblog...rosak dok mate aku menghadap lapppy ni...sakit mate kdg2..tapi utk blog n cityville,aku xkesah sume 2..huhu^^..
tah pape kan??kalo study smpi sakit mate xpe gak..ape daa...


malam plak lepas mkn same2 ngan mmbe2...aku dok kt bilik plak..bukan menghadap fb ke ape..
dok karaoke lagu2 yg aku da download lam lappy aku...melalak punye malalak smpi sakit tekak..
aku smbg layan fb..tapi da bosan layan fb,aku bukak la skype utk chatting...tapi xrmai la kwn aku yg on skype..tapi yg madah on sembilan hanyelah cik erika nuris..sku pn layan je laa...boring punye pasal..
sori ye cik erika..cek bukan kate hang bosan..cek suke chatting ngan hang...huhu^^


bile sume mmbe da ngantuk,aku dok usha blog org laen plak..aku geram btol bile tgok blog org lain...
tah mane dpt citer best2...aku punye la payah nk dapt ilham..dyorg 1 hari da de 2 ke 3 post..
uish3...tah mane la ceruk dyorg korek citer..xpe2..aku tau aku ni xbyk pengalaman..yg ade pn xbpe nk menarik utk dikongsi..tapi aku akan berusaha post citer2 yg xbpe nk menarik ni...huhu^^
lagi 1 yg aku geram bile tengok blog yg 'maaih; ramai giler kot follower..maklumlaa..blog cantik + citer menarik..tapi xpe..aku akan usaha nk naikkn follower ngan post citer2 yg lbey menarik..kalo citer yg xbenar pn bleh x??mestila xbleh sbb blog ni khas utk citer yg benar je taw..huhu..


so kpd korg..aku nk ucapkan thanx,danke shun,arigato...time kasih la sbb sudi bace entry aku yg tah pape ni..ps2 follow blog n bg respon kat aku..aku sayang korg..huhu^^
oke..2 je laa..aku nk kne merantau mencari citer2 yg lbey menarik utk korg jugak..


salam..auf wiedersehen..

4 comments:

Suria. said...

same la kite. blog owg len, peh pnyer besh ar citer2 dye,.,,,
jeles akuh !

erika nuris said...

kalu ang kata cek bosan...ciap ang ye...hhehehhe

ainakhani said...

org yg dah beriban folower tu pon waktu start blogging mcm ko jugak. pelan pelan.

yang benar said...

haha..thanx korg..ni yg smgt nk post lg..huhu^^