..pEmInAt la PlaK...

Friday, January 28, 2011

boleh ke aku??

salam...

alhamdulillah...siap jugak akhirnya aku punye assigment yg nk kne anta mggu ni...
berkat tak tangguh kerja sbb sem lpas aku byk bertangguh kerja, so sem ni xnk la camtu agy..
seksa jugak kite nk siapkan bile da last2 minit kan...

oke..pe yg aku nk cter hari ni pasal sumthing...
nk start cter kt cni...xlme dulu aku de apply utk jadi gurru tusyen di sebuah pusat tusyen dkt je ngan kampus aku...xlme lpas 2 plak aku dpt call yg aku diterima utk jd guru tusyen..
tp mslhnye bleh ke aku ngaja bdk2..aku da r bru je msuk sem 2 kt UPSI ni...
pulak 2 aku mnx nk mengajar add math ngan fizik..
wlupn aku yakin yg aku bleh, tapi still ade sikit perasaan takut 2..
bese la..tipu la kalo aku ckp xtkot lgsg..manusia normal cam aku ni mmg slalu rase nervous kalo bab2 bercakap di khalayak..tapi aku akan cube la yg terbaek utk mendidik anak bangsa..cehwah..hahaha
ni ak nk mnx tlg la kt spe2 yg ade set soklan utk sbjek add math ngan fizik, tlg bg kat aku..
kalo bleh aku nk kumpul soklan byk2 utk mengajar nnti..huhu^^

n kalo sape2 rse perlukan tusyen atau ade anak ke kawan ke yg dok dkat2 tanjung malim, jemput la daftar ke Akademi Smart Graduan...segala detail2 pusat tusyen 2 bleh la layari di link ni..



kwn2..doakan aku ye..tusyen 2 start lpas raye cina ni..so, aku kene prepare btol2..
kalo x mateyyy....

ok la..2 je kot utk kali ni..len kali aku update agy...

2 comments:

♥ PEnUngGu HujAn ♥ said...

terbaek laa Amin !!!
prepare first b4 jd ckgu yg sebenar 4 thun akn dtg ...
buat yg terbaek ... =)

yang benar said...

mestii..ehehehe....
tq so much...